Foto's van de voortgang van de werkzaamheden

pagina 2

<---vorige ---home--- volgende--->

 

picture Opnieuw het interieur. Dit is een close-up van de tunnelconsole. Het dashboard komt hier pal bovenop. Het plastic ruitje in het midden van de foto wordt een mooi paneeltje, waarin de schakelaar voor de achterruitverwarming en de dimmer voor de dashboardverlichting een mooi plaatsje krijgen. Er komt uiteraard ook een mooi volvo-logo in, zodat het voor iedereen duidelijk is wat voor auto dit is ;-) en misschien komt er nog iets van verlichting achter, voor de show.
   
picture De kerstvakantie, een prachtmoment om eens lekker los te gaan aan mijn autootje. Te zien is hier de voorkant van wat ooit mijn dashboard moet gaan worden (veel te groot nog). De gaten voor de ventilatie zijn al gezaagd. Geeft wel een mooi tijdelijk beeld van hoe het moet gaan worden.
   
picture Voorkant er weer van af... Je kan zo goed zien hoe ik het dashboard heb toegetakeld, en hoe de nieuwe opbouw in elkaar komt. De houten planken in het midden zijn slechts tijdelijk, om alles bij elkaar te kunnen houden.
   
picture Eerste begin aan de laptoplade. Achterin is te zien hoe weinig (eigenlijk geen) ruimte er overblijft voor de buizen van de verwarming... Oeps.
   
picture Nog een overzichtje van het dash... Zoek de verschillen met het overzicht 2 plaatjes omhoog... Yup, de voorkant is pakweg 7 cm naar voren gekomen, er was simpelweg geen ruimte voor de verwarmings/ventilatiebuizen en de laptoplade.
   
picture Het paneeltje waar uiteindelijk de klokkenwinkel weer in teruggeplaatst wordt. Hier zaten eerst schakelaars voor de achterruitverwarming, mistlampen, en de schakelaar voor stads- en dimlicht, maar ik had andere plannen. De ruimte voor de rechthoekige schakelaars kan uitstekend dienst doen als ventilatierooster, en het gat voor de draaischakelaar voor de lichten heb ik dichtgesmeerd met polyplamuur, hier komt de knop voor de alarmlichten in. Voor al die grote schakelaar gaat een veel subtielere oplossing komen, en uiteraard wordt dat plamuur ook onzichtbaar geregeld.
   
picture Nog een keer hetzelfde paneel, maar nu mooi bekleed met een beetje tech-look stof. Ziet er toch al een stuk beter uit.
   
picture Het dashboard begint al wat vorm te krijgen. Het rechter paneel is al op maat gezaagd, en er is een gat gekomen voor het dashboardkastje. Ik heb ook al een beginnetje gemaakt aan de centerconsole, waar wat extra metertjes, wat schakelaars, de verwarming en een mooi eigengeknutseld display een mooi huisje krijgen.
   
picture Opnieuw het dashboard. Ik heb de klep voor het dashboardkastje er tijdelijk even ingezet, voor de looks. Het blauwe spul in het midden is dezelfde soort stof als dat wat ik op het paneeltje 2 foto's omhoog heb gebruikt, alleen dan blauw... Hier komt de HeadUnit in, beter bekend als autoradio ;-)
   
picture Een paar nieuwe gasveren om mijn achterklep open te houden, de oude veren konden maar niet wennen aan de spoiler, wat resulteerde in dat ik steeds een achterklep in mijn nek kreeg. Dit is al een stuk beter!
   

<---vorige ---home--- volgende--->

Valid HTML 4.01!