Foto's van de voortgang van de werkzaamheden

pagina 3

<---vorige ---home--- volgende--->

 

picture De centerconsole begint al vorm te krijgen. De uitgekozen stof doet het mijns inziens prachtig op het dash.
   
picture Nog een blik op de centerconsole. Mooi display, niet? Handwerk! Niks geen CNC-frezen ofzo, een dremeltje en wat verf. Best wel okee, al zeg ik het zelf. In dit paneel zitten LEDs die aangeven welke lampen aanstaan, welke deuren al dan niet open staan, etc. Er komt uiteraard aan de rechterzijde net zo'n knoppenrij als aan de linkerkant.
   
picture Het paneel onder de stuurkolom. Deze was eerst saai matzwart, maar ik heb er een laagje blauw overheen gespoten zodat het beter bij de rest van het interieur past.
   
picture De verwarmingsknoppen, flink door mij mishandeld. Ik heb ze opengesloopt, alles er uit gesloopt wat ik niet nodig had, en vervolgens gaten er in geboord...
   
picture zodat ik DIT ermee kon doen! Ow yes, LEDjes, op de plaats gehouden door een overdaad aan hotglue.
   
picture En dit is het resultaat! Sorry voor de wazige foto, mijn camera kiest zelf een sluitertijd afhankelijk van het licht, en ik heb hem maar stil te houden voor die tijd... Ik, camera's stilhouden??? Yeah, right... Maar goed, boodschap van de foto: shiny! :p
   
picture Het nieuwe paneeltje voor de blowermotor aansturing. Geen grote schakelaars meer, de fan gaat bestuurd worden door een prachtige PWM-besturing. Concreet betekent dat dat ik de snelheid van de fan traploos kan regelen. Ow ja, en natuurlijk niet te vergeten, LEDs die aangeven hoe hard de blower draait.
   
picture Weer terug bij de auto. Dit is het deurtje van het dashboardkastje. Het kastje zelf ontbreekt nog een beetje heel erg, dus je kijkt recht tegen de bodem van de laptoplade aan.
   
picture En de dashboardkast in aanbouw! Gelijk maar mooi gelamineerd MDF gebruikt, zodat er niet meer een noodzaak tot perfecte afwerking bestaat.
   
picture Nog een gaatje in het dashboard gezaagd... Deze keer aan de linkerkant, recht boven de klokkenwinkel. Dit wordt een paneeltje voor een klein LCD-display, waarop bijvoorbeeld dingen van Winamp kunnen worden getoond.
   

<---vorige ---home--- volgende--->

Valid HTML 4.01!